Tuesday, November 27, 2007

PENUKARAN THEME BLOG

Kepada semua pengunjung dan rakan. Aku dah tukar theme baru. Jadi semua link dah hilang, takpe jangan khuatir. Nasib baik ada mybloglog, so mana yang ada register dengan meka, maka dapatlah aku cari korang balik. Insya'Allah esok aku akan kemas kini semua link-link.

Harap korang semua suka dengan theme baru ni. Top secret beb... hahaha

Ini adalah filem baru Stephen Chow, aku masukkan kat sini sebab ia mengenai UFO!

5 comments:

  1. Woo.. Top secret. Ngam. Ngam.
    Top secret = Mystery.

    ReplyDelete
  2. mazudi: tq, tq. hehehe

    ReplyDelete
  3. Siap ada UFO lagi kat komen tuh..ahaha...

    Salam iejal, lama tak masuk sini, huhuhu...

    ReplyDelete
  4. bat: ufo??? mana, mana??? tu bkn ufo lah bat... tu spy pakai cemin mato itam sama ngan topi... hehehe

    ReplyDelete
  5. Aiyak..Ilusi optik, aku nampak cam UFO..huhu..Tengok betul2 baru nampak spy..haha

    ReplyDelete