Tuesday, June 13, 2006

UPCOMING CONSPIRACY "911"


Teaser Poster


Sinopsis: Iejal akan menulis semula beberapa teori yang menjadi tanda tanya tentang tragedi WTC yang telah dikemukakan oleh Jimmy Walter. Antaranya ialah, bagaimana sebuah banggunan yang hampir keseluruhannya dibina menggunakan besi yang kukuh, mudah roboh begitu saja dan cair akibat kebakaran biasa?

6 comments:

  1. ako dah tengok video dia dan smalam ade dalam berita yang dia dah buat 1 cd mengenai hal ni..

    banyak perkara yang membuktikan dakwaan US tu sume salah.. erm.. ko cari perkataan loose change 911 kat google video n ko tengok dokumentari yang panjangnye sejam 20 minit.. n jangan terkejut.. hoho~

    http://video.google.com/videoplay?docid=-8260059923762628848&q=loose+911

    ReplyDelete
  2. dari dulu lagi aku tak caya ape yang us cakap tu. dah banyak dah video pasal penipuan us nih. pepehal pun skang ni us tengah kelam-kabut nak cover balik cite2 tu semua.

    ReplyDelete
  3. haa.. menarik.. kau ceritakan details ye. aku datang hari2 bace cerita tu. banyak sangat yang aku tak caye kes ni.

    ReplyDelete
  4. sesuatu yg telah dirancang. Takpe2 nanti hancur ar US tu.

    ReplyDelete
  5. Dinswok... US tak bersalah, yg buat pasal adalah Bush. Kita kena fikir juga orang muslim disana. Lagipun US ni mana ada culture mereka ni la truly barbarian.

    ReplyDelete
  6. mmg dunia selalu kene tipu dgn us...jgn diaorg ingat diaorg tu kuat sngt...menindas org islam..balasan Allah tetap ada utk mereka...tunggulah!!

    ReplyDelete