Friday, May 12, 2006

Pulau Pinang di datangi Piring Terbang???


Gambar ini diambil oleh seorang pelancong Australia, bertempat di Tanjung Bungah pada hari selasa.

Ketika itu pelancong tersebut ingin mengambil gambar pemandangan di waktu senja sebagai kenangan.

Namun dia hanya perasan sesuatu yang ganjil pada gambar tersebut pada keesokan harinya setelah mencuci gambar tersebut. Dan mendapati ada objek tak dikenali(piring terbang) pada imej tersebut.

Pstt... sory sikit sangat dia-nya info, inipun ambil dari akhbar. Memang pendek.

5 comments:

  1. agak2 derang nak wat kajian kat sini kot!?

    ReplyDelete
  2. Iyalah... sebab, sebelum ini ada saksi cakap(di Bermuda) mereka nampak ufo ni selalu akan mengeluarkan cahaya ke arah laut sperti nak mengambil sesuatu. Malahan ada yang kata mereka muncul dari bawah laut. Aku tengah cari resource mengenai ni, insya'Allah nnt aku post artikel ni.

    ReplyDelete
  3. ntah...

    tapi makhluk Allah ni macam-macam kan..?

    kalau tu ya'jut dan ma'jut.. camner?

    erm..

    ReplyDelete
  4. Anonymous8:37 AM

    Excellent, love it! » » »

    ReplyDelete
  5. Anonymous1:00 AM

    aku pernah baca tentang dajal.dlm 2 dia tulis dajal akan slalu muncul di bumi ni utk mengkaji thap teknologi mnusia.jd dia bleh tngkat kan teknologi dia.

    ReplyDelete